Kreativna radionica tkanja

Pozivam vas na kreativnu radionicu tkanja!
Doživećete jedno sasvim novo iskustvo, vreme provesti kreativno i kvalitetno - uz mogućnost da uspešno ovladate novom i plemenitom veštinom. Radionica je pažljivo osmišljena. Ideja je da za tri do četiri sata naučite da na ramu napravite tapiseriju manjih dimenzija i prođete kroz ceo proces izrade.
Znanje stečeno na radionici sasvim je dovoljna osnova za budući samostalan rad. Podstaći će vas da dalje istražujete i nadograđujete svoju veštinu tkanja u procesu stvaranja malih umetničkih dela!

Zašto je ova radionica tkanja dobar izbor?

 • Zato što je ona mesto i vreme gde možete slobodno izraziti svoju kreativnost;
 • Zato što ćete naučiti novu veštinu koju možete dalje razvijati i primenjivati;
 • Zato što ćete sami napraviti jedinstvenu dekoraciju koja će krasiti vaš dom;
 • Zato što je tkanje nalik meditaciji - opušta i oslobađa od svakodnevnog stresa i napetosti;
 • Zato što ćete provesti kvalitetno vreme u društvu ljudi koji gaje istu strast!

Cena za jednu radionicu u redovnim terminima je 3000 dinara.
Možete platiti na samoj radionici gotovinom ili preko računa.

U cenu radionice uključen je sav potreban pribor i materijal za rad, kreativna i opuštajuća atmosfera, osveženje voćem, poslasticama i pićem. Najvažnije od svega je da boje za izradu tapiserije birate sami, a rad koji izradite možete poneti sa sobom!

Termini za održavanje radionica objavljuju se krajem meseca za sledeći mesec, i to prvo preko newsletter-a (možete se prijaviti ovde), a onda i na Instagram i Facebook stranicama gde se takođe možete prijaviti za radionicu.

Na radionicu se možete prijaviti preko imejla ili telefona:

 • e-mail: [email protected]
 • broj telefona: 065 88 55 559.
  Molim vas da kod prijavljivanja navedete termin za koji se prijavljujete, vaše ime i broj telefona.

Januarske radionice:

xx, 00. 01. 2021. u 17h
xx, 00. 01. 2021. u 12h
xx, 00. 01. 2021. u 17h

 • Dolazak na radionicu takođe možete da poklonite u vidu lepo dizajniranog vaučera koji možete dobiti na adresu ili u elektronskoj formi. Pogledajte ponudu u prodavnici.

 • Moguće je organizovati privatne radionice van redovnog rasporeda (firme, rođendani, radionice za decu i roditelje, male grupe i sl.). Za više informacija o organizovanju privatnih radionica možete pisati na [email protected]

Opšte informacije

 • Radionice se održavaju u Beogradu, na adresi: Dr Dragoslava Popovića 12, lokal 4, u blizini Palilulske pijace. Ulica je jednosmerna i može se ući iz Dalmatinse ulice. Ova i okolne ulice pripadaju 3. parking zoni (zelena) gde možete biti parkirani max. tri sata. Ako se desi da ne nađete parking mesto, što je retko, kod Palilulske pijace je javna garaža.
 • Ako želite doći javnim prevozom, možete koristiti sve linije koje idu prema ulicama: 27. Mart, Takovska ili Starine Novaka.
 • Za bilo kakva pitanja slobodno me kontakitrajte na broj telefona: 065 88 55 559

Prijavite se na newsletter

Ne propustite ponudu najnovijih modela, savete za tkanje, inspiracije, promocije i poklone.